Menu 044 374 536

PRODUKTE CILËSORE DHE KUALITET I GARANTUAR

Eco Bllok është me prejardhje min­erale inorganike, shprehimisht material me peshë të lehtë ndërtimore, i cili prodhohet në mënyrë industriale, me markë të caktuar të betonit celular.
Eco Bllok ka strukturë poroze e cila i jep materialit veti të veqanta:izolim të lartë termik, 
fortësi në shtypje, izolim akustik, qëndrushmëri ndaj zjarrit po ashtu edhe ndaj ngricave, veti ekologjike, aplikim të shpejtë dhe të përshtatshëm në konstrukcionet ndërtimore.

Struktura e porozbetonit është e percaktuar nga poret e formuara në masë, si faktor i rëndësishëm në ndikimin e vetive fizike si:
- material me peshë të lehet
- material termoizolues
- qëndrueshmeri ndaj zjarrit
- qëndrueshmeri ndaj ngricave
- migracioni i lagështisë
- dimenzione te sakta
- përpunimi, ndërtimi, dhe finalizimi gjatë aplikimit

më shumë

Produktet tona

Për ne

Fabrika për prodhimin e bllokave dhe elementeve të betonit Seferi Group me seli në Suharekë është ndërmarrje e specializuar si me staf ashtu edhe me teknikë për prodhimin e elementeve të ndryshme nga betoni me kualitet të lartë për të cilën garanton përvoja shumëvjeçare e kësaj ndërmarrje.

Ne posedojmë teknologji moderne për prodhimin elementeve të betonit, për rregullimin e shtëpive duke i ofruar kështu klientit një zgjidhje të pasur të elementeve të betonit për të cilat ka nevojë në përgjithësi tregu ynë, duke i plotësuar kështu standartet e një ndërmarrje me prespektivë në të ardhmen.


Cilësia elementeve të betonit është e mbështetur në kërkesën e klientit arrin deri në prefeksion.

më shumë

Të fundit